Valikko

Tapahtumat / "Joker folie á deux"

"Joker folie á deux"

Aika
6.10.2024 16:00 - 18:20
Paikka
Kuhmola / Toritie 57
Järjestäjä
Kuhmoisten kunta
Kategoria
Elokuva

Liput 6 €, vain käteinen, K12

Arvostetulta käsikirjoittaja/ohjaaja/tuottaja Todd Phillipsiltä tulee ”Joker: Folie À Deux,” kovasti odotettu jatko-osa vuoden 2019 Oscar-voittajalle ”Joker,” joka tienasi yli miljardi dollaria maailmanlaajuisesti lipunmyynnissä ja on kaikkien aikojen eniten tuottanut ikärajoitettu elokuva. Uutta elokuvaa tähdittää Joaquin Phoenix jälleen kerran Oscar-palkitussa kaksoisroolissaan Arthur Fleckinä/Jokerina, vastanäyttelijänä Oscar-voittaja Lady Gaga (”A Star Is Born”).

”Joker: Folie À Deux’ssa” Artur Fleck on laitostuneena Arkhamissa odottaen oikeudenkäyntiä rikoksistaan Jokerina. Kamppaillessaan kaksoisidentiteettinsä kanssa Arthur ei löydä ainoastaan tosirakkautta vaan myös musiikin, joka on aina ollut hänen sisällään.

Elokuvaa tähdittävät myös Oscar-ehdokkaat Brendan Gleeson (”The Banshees of Inisherin”) ja Catherine Keener (”Get Out,” ”Capote”) Zazie Beetzin rinnalla, joka toisintaa roolinsa ”Jokerissa”.

Phillips, joka oli Oscar-ehdokas ”Jokerin” ohjauksesta, käsikirjoituksesta ja tuottamisesta, ohjasi ”Joker: Folie À Deux’n” Oscar-ehdokas Scott Silverin kanssa tehdyn käsikirjoituksen pohjalta, jonka hahmot perustuvat DC-sarjakuviin. Elokuvan tuottivat Phillips, Oscar-ehdokas Emma Tillinger Koskof ja Joseph Garner. Lady Gaga toimi musiikkikonsulttina. Elokuvan vastaavat tuottajat ovat Michael E. Uslan, Georgia Kacandes, Silver, Mark Friedberg ja Jason Ruder.

Phillipsin kanssa kameran takana työskentelee hänen tiiminsä ”Jokerista,” kuten Oscar- ehdokas pääkuvaaja Lawrence Sher, lavastaja Mark Friedberg, Oscar-ehdokas leikkaaja Jeff Groth sekä säveltäjä Hildur Guđnadóttir, joka voitti Oscarin työstään ensimmäisessä elokuvassa. Uutena tiimissä on Oscar-ehdokas pukusuunnittelija Arianne Phillips (”Once Upon a Time in… Hollywood,” ”Don’t Worry Darling”). Ruder on elokuvan vastaava musiikkituottaja, ja musiikkivastaavina toimivat Randall Poster ja George Drakoulias. Roolituksen on tehnyt Francine Maisler (”Dyyni”-elokuvat, ”Challengers”).

Jaa tapahtuma

Facebookissa

Copyright 2017 © Kuhmoisten kunta

Nopeuden ja turvallisuuden takaa webStage - Teknologia & Design © online.fi