Valikko

Ajankohtaista / Digiperhe ja Sekasin-chat!

Digiperhe ja Sekasin-chat!

Tietoa kuuntelutoiminnosta

Digiperhe – tukea, tietoa ja palveluita, asut sitten missä päin Pirkanmaata tahansa.

Digiperhe on pirkanmaalaisten lasten, nuorten ja perheiden oma sivusto. Löydät sieltä helposti lähi- ja digipalvelut, jotka auttavat lapsiperheiden ja nuorten eri elämäntilanteissa. Digiperhe-sivustolle on koottu chatteja, auttavia puhelimia, sähköisiä yhteydenottolomakkeita, hyvinvointiohjelmia ja verkkokursseja. Kaikki tarvitsemasi tuki, neuvonta ja tapahtumat on nyt yhdessä paikassa Digiperhe-sivustolla.

Digiperhe-sivusto kokoaa yhteen Pirkanmaan hyvinvointialueen, Pirkanmaan kuntien, Kelan, järjestöjen sekä seurakuntien nuorten ja lapsiperheiden palvelut helposti löydettäväksi. Digiperhe-sivusto sisältää myös oman kokonaisuuden Pirkanmaan perhekeskustoimijoille.

Sekasin-chat!

Nuorilla on selkeä tarve puhua pahasta olosta, ihmissuhdeongelmista sekä arjessa selviytymiseen liittyvistä haasteista. Nuori saa väylän puhua, ja lisäksi tietoa juuri hänen tarvitsemistaan palveluista.

Myös Digiperheen sivuilta löydät keskusteluapua, tukea ja neuvontaa eri teemoihin liittyen, asut sitten missä päin Pirkanmaata tahansa.

Jaa tämä sivu

Facebookissa

Copyright 2017 © Kuhmoisten kunta

Nopeuden ja turvallisuuden takaa webStage - Teknologia & Design © online.fi