Valikko

Ajankohtaista / Ensiviikolla vietetään valtakunnallista Energian säästöviikkoa 7.-13.10.2024. – jätetään yhdessä tarpeeton energiankäyttö historiaan!

Ensiviikolla vietetään valtakunnallista Energian säästöviikkoa 7.-13.10.2024. – jätetään yhdessä tarpeeton energiankäyttö historiaan!

Tietoa kuuntelutoiminnosta

Ensi viikolla vietetään Energiansäästöviikkoa! Sen teema on energiankäytön uusi aika, jolloin energiansäästö on yhä enemmän oikea-aikaista sähkönkäyttöä ja kulutuksen siirtämistä. Energiafiksu käyttäjä seuraa kulutusta ja sähkön hintaa.

Miten meistä jokainen voi toimia energiafiksusti kotonaan – sekä Energiansäästöviikon aikana että muuten? Lue tästä kaikille sopivat viisi vinkkiä!

  1. Säästä rahaa ajoittamalla sähkönkäyttöä pienemmän kulutuksen ja edullisemman hinnan tunneille – säätely kannattaa, vaikka oma sähkösopimus olisikin kiinteähintainen.
    Lue lisää: https://bit.ly/4dI8xRf

  2. Seuraa sähkön hintaa ja omaa kulutustasi, voit säästää sähkölaskussa.
    Lue lisää: https://bit.ly/3Y3DDOn

  3. Sisälämpötila astetta alemmas – asut mukavasti, terveellisesti ja säästät rahaa.
    Lue lisää: https://bit.ly/3ByrMyW

  4. Energiatehokas kodin laitteiden käyttö säästää sähkölaskussa.
    Lue lisää: https://bit.ly/4dxEBa1

  5. Fiksulla käytöllä säästät sähköä kylpyhuoneessa ja saunassa. Etenkin lämpimän veden tuottamiseen tarvitaan runsaasti energiaa.
    Lue lisää: https://bit.ly/4eHZ6SG

Energiansäästöviikkojen nettisivuilta löytyy myös säästövinkkejä ja koulutusmateriaalia erilaisille kotitalouksille, taloyhtiöille, yrityksille sekä oppilaitoksille. Käythän tutustumassa: Energiansäästöviikko (energiansaastoviikko.fi)

InfoFinland.fi on julkaissut tietoa energiansäästökeinoista usealla kielellä. Tietoa on tarjolla suomen ja ruotsin lisäksi englanniksi, venäjäksi, viroksi, ukrainaksi, ranskaksi, espanjaksi, turkiksi, kiinaksi, persiaksi sekä arabiaksi. InfoFinland.fi-sivustoa julkaisee Helsingin kaupunki, ja sitä rahoittavat valtio ja InfoFinlandin jäsenkunnat.

Linkki:  Säästä energiaa (infofinland.fi)

Energiansäästöviikko

Jaa tämä sivu

Facebookissa

Copyright 2017 © Kuhmoisten kunta

Nopeuden ja turvallisuuden takaa webStage - Teknologia & Design © online.fi