Valikko

Ajankohtaista / Kuhmoisten kunta hakee elinvoima-asiantuntijaa toistaiseksi voimassa olevaan toimeen 1.1.2025 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Kuhmoisten kunta hakee elinvoima-asiantuntijaa toistaiseksi voimassa olevaan toimeen 1.1.2025 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Tietoa kuuntelutoiminnosta

Kuhmoisten kunnan elinvoima-asiantuntijan tehtävä on kokoaikainen. Elinvoima-asiantuntijan kokonaispalkka on 3000 euroa.

Elinvoima-asiantuntijalta edellytetään toimeen soveltuvaa koulutusta ja/tai käytännön työkokemusta. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää strategista kehittämisotetta, hyviä vuorovaikutustaitoja ja elinkeinoelämän tuntemusta. Arvostamme itsenäistä, pitkäjänteistä sekä aikaansaavaa työotetta, sekä kunnallista työkokemusta. Tehtävä alkaa 1.1.2025 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Elinvoima-asiantuntijan keskeisimmät tehtävät ovat elinkeinoelämän kehittäminen yhdessä kunnanjohtajan kanssa sekä erilaiset markkinointi, some ja viestintätehtävät. Elinvoima-asiantuntija tekee myös yritysten perusneuvontaa, sekä yrityskäyntejä ja sidosryhmäyhteistyötä. Toimitilojen ja teollisuuskiinteistöjen vuokraus ja vuokrasopimusten laadinta, kunnan omistamien tonttien myyntiasiakirjojen valmistelu, sekä tonttimarkkinointi kuuluvat myös elinvoima-asiantuntijan toimenkuvaan. Elinvoima-asiantuntija toimii elinvoimajaoston sihteerinä. Kehittämishankkeiden käynnistäminen, toteuttaminen ja seuranta sekä alueellisten hankkeiden koordinointi, sekä erilaisten messutapahtumien ja tilaisuuksien järjestäminen ja organisointi kuuluvat myös elinvoima-asiantuntijan toimenkuvaan. Elinvoima-asiantuntija toimii myös kunnan työsuojelupäällikkönä.

Valinnassa noudatetaan 6 kk:n koeaikaa. Valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Hakemus täytetään sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi  ma 28.10.2024 klo 12.00 mennessä.

Haastattelut pidetään perjantaina 1.11.2024.

Lisätiedot:

Kunnanjohtaja Valtteri Väyrynen
040 7185959
valtteri.vayrynen@kuhmoinen.fi

Jaa tämä sivu

Facebookissa

Copyright 2017 © Kuhmoisten kunta

Nopeuden ja turvallisuuden takaa webStage - Teknologia & Design © online.fi